Koop hier je kaartjes!

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/FEYE9LK8/language/nl

dinsdag 22 januari 2013

Gruwelijk Gooisch 'the Relaunch'- 20 februari

Gruwelijk Gooisch presents:
“The Relaunch”

Na een geweldige serie van uitverkochte edities van Gruwelijk Gooisch heeft de organisatie besloten het event naar een hoger plan te tillen. Een nieuw jasje met een nieuwe gedachte erachter dus!
We gaan vanaf de volgende editie op Woensdag 20 Februari voor een betere avond, met strenger deurbeleid, dikker programma en maximale beleving.

Dit resulteerd uiteraard in een aantal veranderingen, namelijk;
Vanaf heden kunnen alleen dames in de voorverkoop een kaartje kopen en nog met een dikke korting ook! De Ladytickets kosten slechts €15,00 en daar mag je met 2 dames op naar binnen! De
dames kunnen op de avond via een aparte rij naar binnen om zo de chaos bij de deur op je pumps gewoon voorbij te wandelen..


Voor de heren geldt dat er geen kaarten meer gekocht kunnen worden in de voorverkoop. Op deze manier kunnen we beter controleren wie er binnen zijn. De heren kunnen dus aan de deur een
kaartje kopen, dus wees op tijd! Kaarten aan de deur kosten €12,50.

Naast deze strategische wijzigingen om de kwaliteit van het event te verbeteren pakken we natuurlijk ook extra uit. Zo hebben we deze keer niet 1, maar 2 hele dikke headliners voor je in petto.
Het meest succesvolle feestje in Amsterdam –‘Girls Love DJs’ heeft namelijk ook een eigen DJ act. Op het Valhalla –festival in de RAI ging het dak er compleet van af en wij denken dat het deze editie van Gruwelijk Gooisch geen haartje minder zal zijn.. Bereid je dus maar voor op een knalset!


Verder hebben we ook niemand minder dan Willie Wartaal weer eens weten te strikken. Hoewel hij met de Jeugd van Tegenwoordig op het moment in de studio zit voor de opnames van hun 4e album heeft hij voor deze speciale editie van Gruwelijk Gooisch een gaatje in zijn agenda vrij gemaakt! Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee!
De Kuddedieren zijn inmiddels ook graag geziene gasten op toonaangevende feesten als Ex Porn Star en TikTak. Hun opmars is mede te danken aan hun originele en energieke sets geheel in die
unieke Kuddedieren-style..


Dat er meer talent uit het Gooi komt dan de Gooische Meiskes bewijzen de boys van Komanda en Goos keer op keer.
Het zal niet lang meer duren voordat deze jongens nationaal gaan doorbreken dus is de vraag niet ‘hoe’ maar eerder ‘wanneer’..?
Sneller dan het licht mixt hij zijn eclectische sets op doordachte wijze..we hebben het natuurlijk over Donagrandi die zijn met Sex & Hits doorspekte DJ sets geen dansvloer in de Randstad meer
onberoerd laat!

Het lijkt ons duidelijk;
Gruwelijk Gooisch is het enige echte Gooische event dat er echt toe doet!

Line up:
Willie Wartaal
Girls Love Dj's
Kuddedieren
Donagrandi
Goos
Komanda

Ladytickets: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/FEYE9LK8/language/nl

We zien je op woensdag 20 Februari!

Gruwelijk Gooisch Crew

Geen opmerkingen:

Een reactie posten