Koop hier je kaartjes!

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/FEYE9LK8/language/nl

dinsdag 24 januari 2012

29 februari – Gruwelijk Gooisch – Club Rex, Hilversum

Aangeraden wordt om alvorens je dit bericht leest alvast HIER je ticket te kopen voordat het alweer is uitverkocht!

Het hardste feestje van het Gooi komt weer keihard terug op 29 Februari. Het pareltje ‘Gruwelijk Gooisch’ landt weer in ’s land mooiste club. Namelijk de oude bioscoop op de Groest in Hilversum: Club Rex. Na twee stijf uitverkochte debuut edities is het nu tijd voor nummer drie in deze reeks.
Het nieuwe jaar gaan we ook meteen goed van start. Het VIP deck is namelijk flink geüpgrade. Naast de normale VIP tafels zijn er nu ook losse VIP kaarten te koop. Er is flink wat sexy en exclusief entertainment toegevoegd wat alleen zichtbaar is op het VIP-deck dus als je onderdeel wilt uitmaken van de ultieme 'big pimpin' experience bestel je die fel begeerde VIP DECK TICKETS! Let op: ZEER beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!!!

Muzikale ondersteuning vinden we in de meest veelbelovende artiest van 2012. Namelijk allesdraaier: FEEST DJ RUUD! Met zijn hit ‘Gas Op Die Lollie’, residenties bij onder andere Girls Love DJ’s en Yellow Claw en support van onder andere de Partysquad wordt 2012 zonder twijfel het jaar van Feest DJ Ruud.
Maar niet alleen de carnavalskoning is aanwezig om je een avondje losgaan te bezorgen. Uit de stal van Mother Music vinden we namelijk de enige echte Hitmeister D (bekend van ‘Jong & Los’) en Donagrandi. Verder zijn Knockerz resident ‘Erik Walker’ en de, inmiddels in het Gooi wereldberoemde, Kleine Dondersteen ook aanwezig. Zwarte Schapen resident Rob Black draait zoals altijd voor de dames en ook staat er nieuw Gooisch talent voor je klaar. Partsyquad DJ contest winnaars ‘JVR’ en DJ Goos zullen tijdens deze derde editie laten zien wat ze waard zijn.

Kaarten kosten €10,- in de voorverkoop. Zorg dan ook dat je de kaarten al in de voorverkoop bemachtigd want we hebben de afgelopen keer weer heel veel mensen moeten teleurstellen aan de deur.
Wil jij voorrang krijgen in de rij en worden verzorgd als een VIP? Boek dan nu een VIP tafel voor 8 personen voor slechts €250,-. Hierbij krijg je ook nog drie flessen top kwaliteit prosecco. Je kunt een tafel boeken door te mailen naar heatherleigh@el2p.nl of te bellen met 06.11.78.85.58

We zien je snel op 29 Februari


Geen opmerkingen:

Een reactie posten