Koop hier je kaartjes!

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/FEYE9LK8/language/nl

woensdag 23 mei 2012

20 juni - Gruwelijk Gooisch ft. YELLOW CLAW


Na een midseason vakantie is Gruwelijk Gooisch dan weer terug in Hilversum! Op 20 juni vieren we het feit dat Hilly Swag District bestaat uit de allermooiste mensen van Nederland. Dit doen we, zoals gewoonlijk, met een line-up waar je u tegen zegt. Zelfs een line-up waarbij je, mocht je de volgende dag nog naar school moeten, tóch naar Gruwelijk Gooisch gaat komen.

Wij presenteren namelijk het allermooiste feestje. Wij presenteren YELLOW CLAW!
Jim Aasgier, Nizzle en MC Bizzey sloegen ongeveer twee jaar geleden de handen ineen om één grote gele vuist te maken naar Nederland en de wereld. Nu, twee jaar later, touren ze ieder weekend door heel Nederland, verkopen iedere locatie uit en shinen ze in de allerbeste clubs van Nederland.
Gelukkig bezuinigen we ook niet op het bijprogramma, maar door de grootsheid van de headliner is het bijprogramma al gauw een bijprogramma. Maar als nog het vermelden waard:

Hitmeister D (bekend van van God Los, vele festivals en residenties bij onder andere Girls Love DJ’s), Kuddedieren (o.a. Ex Porn Star, Girls Love DJ’s), JVR (winnaars Partysquad DJ Contest) en new kid on the block: GOOS!

Koop nu het nog kan lekker je ticket in de voorverkoop. Kost ook maar 10,-. Aan de deur zijn ze waarschijnlijk niet meer te krijgen maar mocht je daar op willen gokken dan kosten ze daar €12,50.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten