Koop hier je kaartjes!

https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/FEYE9LK8/language/nl

donderdag 27 september 2012

24 Oktober - Gruwelijk Gooisch!

Beste mensen,

Gruwelijk Gooisch is terug! Als nooit tevoren.

Club Rex is totaal vernieuwd en ook Gruwelijk Gooisch is met haar tijd meegegaan. Met een spannende line-up en natuurlijk een gigantisch lekker feest is het op woensdag 24 oktober weer tijd voor het allerGruwelijk Gooischte feestje ooit. Maar wees gewaarschuwd en koop snel je kaarten want de woorden 'uitverkocht' en 'Gruwelijk Gooisch' zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Vaste gasten in het mediapark zijn 'Mr. Feuten Himself - Manuel Broekman' en 'Amsterdamse-mooiboy & DJ - Geza Weisz'. Op 24 oktober zullen ze vanuit de studio rechtstreeks doorgaan naar Club Rex om wat plaatjes aan elkaar te draaien. Of ze dat kunnen? Jazeker! Ze zijn vaste gezichten bij TikTak, GirlsLoveDJs en Klassenfeestje XXL. Een aantal van de hipste Amsterdamse feestjes.

Welke DJ's nog meer aanwezig zijn, zijn de gasten van de Kuddedieren. Of ze hard gaan? Zeker. GirlsLoveDJs mainstage, TikTak met ADE en ExPornStar in Duitsland. Het staat allemaal in de agenda. Tussendoor doen ze ook nog even een Gruwelijk Gooischeditie in Club Rex. Het eclectische geluid van deze groep zorgt ervoor dat het vrouwelijk schoon in de zaal al snel smelt en daar kunnen de mannen weer wat mee!

Verder wordt de line-up aangevuld door Nachtbraker en Mr. Original: Donagrandi, de Partysquad DJ contest winnaars van Komanda en latin-king in spé: Goos.

Tot slot is MC extraordinaire F-Super er ook de hele avond bij!

Tickets kosten slechts €10,- in de voorverkoop (https://dashboard.ticketscript.com/dashboard/event/list) en kun je kopen op www.gruwelijkgooisch.nl, via de ticketsellers en bij de Free Record Shop. Kaarten aan de deur zullen, indien nog beschikbaar, voor €12,50 over de toonbank gaan.

Tot snel op Gruwelijk Gooisch!

Info:

24 Oktober 2012
Club Rex, Hilversum (Groest 23, Hilversum)
22:00 – 04:00
v.a. 16 jaar
tickets: https://dashboard.ticketscript.com/dashboard/event/list
Entree
€10,00 VVK | €12,50 ADD

Geen opmerkingen:

Een reactie posten